Hírek

Halo: Crossfire hírek

2010.12.14. 15:45, Avander

Egy új fejezet kerűlt fel a készülő Halo: Crossfire sorozatból. Emellett néhány információt tudhadtok meg, hogy a történet milyen is lesz.

A nem rég felkerűlt fejezet címe, egyenlőre ?. fejezet. Bár a fejezet már jópár hete elkészűlt, még csak most lett feltőltve, mivel néhány mondat javításra várt. A fejezetnek azért ez a neve, mivel az eseményei jóval előrébb jár, így még nem tudni, pontosan hanyadik rész is lesz. Ez a hatalmas előreugrás azért volt, mert az egyik éjszakai alvás elött jutot néhány gondolat az eszembe, amit jónak tartottam, így egyből le is jegyeztem a telefonomra, hogy majd a következő nap folytathassam.

?. fejezet elolvasása itt!

Hamarosan újabb fejezettel készülök el. (a véleményeket várom az üzi falon.)


Az első rész története röviden (egy rész több fejezetből áll):

A Teller bolygót Szövetségi hajók támadták meg. Bár hamar kiderül, hogy a Szövetség a bolygót valamiért nem akarja felégetni a Reachez, és más bolygókhoz hasonlóan. Sikerül leverniük hosszas  űrcsata után az UNSC rombolóit, és leeresztették a csapataikat, hogy mindenkit megöljenek,

A harc megkezdődik, és sok-sok helyen az UNSC katonákra volna szükség, viszont ezeknek a száma a Szövetséghez képest elenyésző. Ezért a bolygó kiképzőtáborában lévő SPARTAN V. osztag több féle segély kérést kap. Mivel a spartanoknak pár hete lett volna már csak hátra a kiképzés végéig, a kiképzőjük (egy veterán spartan katona) elküldi az osztagot a küldetésre. Az egyik küldetést Kurt kapja. Feladata hogy a Zöld csapatnak vigyen el egy Mesterséges Inteligenciát, és segítse őket a küldetésben. A küldetést sikerrel teljesítették, és az MI-nek köszönhetően a Szövetségi hálozatot feltörve, megtudták, hogy a Szövetség hol akar lecsapni. A csapat egyből a helyszínre igyekszik,  viszont a Szövetség hamarabb oda ér. A harc végére a Szövetségi csapatok fele elmenekül, így a csapat nem tudta meg, mégis mit akart az ellenség. A Zöld csapat visszatér támaszpontjára, míg Kurt a SPARTAN kiképző táborba, ahol meg kapja a rendes ruháját, és energia pajzsot.
Mivel a Zöld csapatnál kettő üres hely van, Kurtöt és Fredet felveszik. Egy újabb küldetést kapnak. Feladatuk hogy egy helyiségen bevárják a Szövetséget, és kiderítsék mit akarnak. Sikerül észrevétlenül megfigyelniük egy napig. Csak hogy egy nap múlva észre vették őket. Mivel jóval többen voltak, a csapatnak menekülnie kellet. Nagy nehezen visszatérnek a főhadiszállásra, és az összegyűjtött adatokat leadják. Míg az ONI más csapat adataival összevetve elemzi, addig a Zöld csapat egy újabb küldetésen vesz részt, méghozzá kint az űrben.
Az embereknek sikerül vissza vernie a Szövetségi hajókat, és a bolygó felszínén harcoló ellenségek nagyrészét is sikerült legyőzniük.

Visszatérve a főhadiszállásra, az ONI rájött, hogy mit akart az ellen, és a Zöld csapatot áthelyezi a 04. HALO-ra. Egy Alkony Pilléréhez hasonló hajóval utazik a csapat, és még jó pár katona. Egy kitérőt tesznek egy másik rendszerben, ahol még több katonát vesznek fel, köztük az egyik új tagot, Lindát.
Megérkezve a 04. HALO rendszerébe, a hajót támadás éri. Az első hullámban a hajó fedélzetére Szövetségi csapatok kerülnek, akiket sikeresen megfékeznek. A második hullámban viszont Bansheek, Seraphok és más Szövetségi hajók támadják a hajót. Longsword és Pelikán csapatszállítók segítségével megnyerik az üzközetet, és sikeresen leszálnak a 04. HALO belső peremére.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Köszi

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2010.12.14. 20:58
Avander

Köszi

2010.12.14. 20:16
DOOM

szép volt avi tesó=)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu